maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Kopio meilista Annikalle

Me olemme ihan vasahtaneita molemmat nayttelynripustuksen jalkeen. Sain paivakodista Jenniferin moniksi illoiksi tanne kotiin Ilman kanssa olemaan, niin etta voin tyoskennella kahdeksaan, ja kyllahan Ilmakin siita vasyi, vaikka se ihan hyvin menikin. Aion jatkaa Jenniferin kanssa, vaikka nyt vahemman. Aloitimme kiinalaisen maalauksen pienen kurssin Lifenin kanssa, jarjestin nelja-viisi muutakin sinne ja huomenna menemme yhdessa tarvikekauppaan. Tanaan Lifen vain puhui eri tavoista maalata ja naytti kuvia. Ajattelin etta olisi hienoa jos osaisi maalata jonkun hienon viuhkan! Olen nimittain osallistumassa piirustusnayttelyyn joka alkaa jo maaliskuun alussa, siksi minulla on oikeastaan kiire nyt taman kurssin kanssa, enka tieda, tuleeko mistaan matkasta mihinkaan taaskaan mitaan. Sita paitsi en ole vielakaan keksinyt, mihin pitaisi matkustaa, muuta kuin etta voisi paasta ulos kaupungista. Enka sita paitsi ole jaksanut tutkia ja miettia rahatilannettani, onko meilla varaa johonkin matkaan.
Saimme britti Clairen tanne joksikin aikaa, nyt Ilma opettelee englantia. Clairella on jetlag ja meilla muilla nayttelyvasymys, siis nukumme paljon.
Kaarina
PS Oletko kayttanyt silkkista paksua aamutakkiasi? Ostin yhden violetin sellaisen kuvallisen palan, siina on vahan vikoja, mutta siita tulisi oikeastaan kokonainen iltapuku! Joko laahuksella tai hihoilla, kunhan keksisi millainen. Ja missa sita voisi kayttaa. En muuten ollut ihan tyytyvainen ompelijan tekemiin nayttelyjakkuihin, ne ovat liian kiinalaiset. Olisin halunnut vahan pidempaa ja sita paitsi mukavampaa paalla.

Ei kommentteja: